Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Gostovanje v Šenčurju prineslo točko

Filip Gačevski. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

V Šenčurju pri Kranju je na sporedu tekma 7. kroga 2. SNL med domačim Šenčurjem in našo Muro. Tekma se je pričela ob 17.00, Mura pa igra v postavi: Gačevski, Drahno, Slavic (od 80. min. Bohar), Filipović, Kljajič, Ristić, Prettner, Maruško, Kokol, Marković (od 58. min. Puc) in Kremenović.

Od osme minute naprej Muraši vodijo z 0:1. Zadetek je dosegel Goran Ristić iz enajstmetrovke. Muraši, ki imajo na tekmi veliko podporo s tribun, so hladen tuš doživeli v 34. minuti, ko je Gačevskega premagal Pejić. Domačini so gol dosegli po kotu. Še pred izenačujočim zadetkom pa so imeli naši nogometaši dve stoodstotni priložnosti za povišanje vodstva. 1:1 je tudi rezultat polčasa.

V prvih dvajsetih minutah drugega polčasa poteka igra več ali manj med obema kazenskima prostoroma. Nobena od ekip si, trenutno, še ni priigrala resnejče priložnosti za zadetek. Podobna igra je bila vse do konca tekme, tako da je po devetdesetih minutah ostalo pri rezultatu 1:1.

Mura je tako še drugič zapored igrala neodlošeno, ter tako zamudila izredno priložnost za preboj na vrh lestvice. Še vedno smo edina neporažena ekipa in naslednjo tekmo je potrebno zmagati, s čimer se je po tekmi strinjal tudi strelec edinega zadetka, Goran Ristić: "Tekma je bila zelo težka. Hitro smo povedli in nato pri rezultatu 0:1 imeli še dve zares lepi priložnosti za gol. Domači vratar je v tem delu Kokolu branil smrtno šanso, pa tudi strel Kremenovića smo soigralci že videli v mreži, ampak je žoga šla mimo. Žal smo nato dobili zadetek in to s kota. Kar je tu je, zdaj bo potrebno naslednjo tekmo doma zmagati."

Black Gringos v Šenčurju. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pogled na tribuno v Šenčurju. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Začetni enajsterici. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Darko Kremenović in Josip Lukenda. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Prekršek na Kremenovićem. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Black Gringos. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pogled na stadion Šenčurja. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Black Gringos. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Tribune v Šenčurju. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pristaši Mure. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Žiga Kljajič pred izvajanjem kota. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pogled na Murino klop. Trener Primož Gliha in rezervni igralci Simon Pavel, Damjan Bohar, Boštjan Kamnik, Blaž Puc in Martin Pregelj. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Boben Black Gringosov. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Aleksandar Marković. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Goran Ristić za 0:1. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Filip Gačevski. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Pozdrav najzvestejšim. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu