Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Grabić se po manj kot pol leta poslavlja od Mure

Dejan Grabić na tekmi Mura : Bravo, ki je bila odigrana 29. aprila 2023. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

NŠ Mura je danes sporočila, da je prekinila sodelovanje s trenerjem članske ekipe Dejanom Grabićem. Zraven njega sta klub zapustila še pomočnik Rok Hanžič in kondicijski trener Jan Košir. Moštvo bo do nadaljnjega vodil Darjan Slavic.

Grabić je trener Mure postal 28. februarja letos, ko je zamenjal Damirja Čontalo. Takrat je pogodbo podpisal do 30. junija 2025. Črno-bele je vodil na 13-ih uradnih tekmah in dosegel 5 zmag, 3 neodločene rezultate in 5 porazov. V njegovem mandatu je tekmo 30. kroga minule sezone vodil Darjan Slavic, ko je Grabić manjkal zaradi operacije.

Klub je sporočil, da se Grabiću zahvaljuje za opravljeno delo in mu želi veliko uspeha na njegovi nadaljnji trenerski poti. Upravni odbor bo o imenovanju novega trenerja članske ekipe odločal v najkrajšem možnem času, a šele potem, ko bo odločitev temeljito preučil. Posebej bo pomembna skladnost strategije NŠ Mura in vizije trenerja.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Darjan Slavic

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu