Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ocenite igralce Mure, trenerja in sodnika proti Kopru

Almin Kurtovič in Omar Correia. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so v 4. krogu 1. SNL gostovali v Kopru in zmagali z 1:3. Tako kot po vsaki tekmi vas vabimo, da ocenite muraše. Kako so igrali?

Tudi sodnik in trener

Uvajamo pa z letošnjo sezono dve novosti. Ocenili boste lahko še trenerja Mure in glavnega sodnika. Kdo so najslabši in kdo najboljši sodniki v očeh navijačev Mure?

Kako so igrali?

Kako so igrali muraši na tekmi proti Kopru, ki je bila odigrana 14. avgusta 2023? Kako je Darjan Slavic odvodil in glavni sodnik Slavko Vinčić odsodil tekmo?

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 16. avgusta, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 51.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu