Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Informacije o tekmi Nõmme Kalju : Mura

Stadion Kadrioru bo prizorišče prve evropske tekme Mure v sezoni 2020/2021. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: commons.wikimedia.org

1. predkrog kvalifikacij za Ligo Europa se nezadržno približuje. Zdaj je že znano, da se bo Mura z Estonci pomerila v četrtek, 27. avgusta 2020 ob 16:30 po slovenskem času. Tekma bo na stadionu Kadrioru in ne na stadionu Hiiu, ki je dom našega nasprotnika. Kadrioru je domovanje dveh klubov iz Tallina, Tallinna JK Legion in JK Tallinna Kalev. Na igrišču je naravna trava.

Delivci pravice prihajajo iz Severne Irske. Glavni sodnik bo Tim Marshall, pomagala pa mu bosta Stephen Bell in David Anderson.

Testiranje ekipe za COVID-19 bo na sporedu v ponedeljek, 24. avgusta 2020 ob 17.30.

Nogometaši Mure bodo v Estonijo poleteli 26.8.2020 ob 8.00 zjutraj iz mariborskega letališča. V Estonijo bo poletelo 31 članov članske ekipe (igralci, trenerji ...) in 24 članska delegacija vodstva kluba in sponzorjev. Nastanjeni bodo v hotelu Hestia Kentmanni.

Še isti dan, ob 17.30 (po estonskem času), bo uradni trening in novinarska konferenca. Tekma bo 27. avgusta ob 17.30 po estonskem času (16.30 po slovenskem času). Časovna razlika med Estonijo in Slovenijo je 1 ura.

Zaradi nevarnosti okužb s koronavirusom, igralci ne bodo smeli zapustiti hotelskega kompleksa - razen za odhod na trening in tekmo.

Let v Slovenijo je predviden ob 23.30 oz. 22.30 po slovenskem času.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu