Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Iz Radomelj se k Muri seli Tinkara Testen

Tinkara Testen Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

K Muri se seli perspektivna 17-letna osrednja branilka Tinkara Testen, ki je v lanski sezoni v dresu ŽNK Radomlje Medex zbrala 18 nastopov in ob tem dosegla 9 zadetkov, skupno pa je v prvoligaški zbrala 26 nastopov in dosegla 10 zadetkov. Pred Radomljami je bila članica ŽNK Krim.

Tinkara Testen, ŽNK Mura Nona: "Vesela sem, da sem prišla v ŽNK Mura Nona, kjer verjamem, da bom lahko napredovala in se razvijala. Sama rada zmagujem in prišla sem v klub, ki rad zmaguje in to je najbolj pomembno. Dala bom vse od sebe, da z ekipo dosežemo zastavljene cilje".

Štefan Kozic, športni direktor ŽNK Mura Nona: "Tinkara je bila naša želja že v lanski sezoni, a takrat nismo uspeli skupnega jezika. Vesel sem, da smo se zdaj dokaj hitro zmenili za sodelovanje. Gre za izredno talentirano nogometašico, ki ima odlične motorične sposobnosti in bo zapolnila vrzel po poškodbi Lare Klopčič. Z njenim prihodom smo še dodatno okrepili obrambno linijo in verjamem, da nam bo pomagala pri doseganju zastavljenih ciljev."

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu