Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Jan Gorenc pred tekmo Mura : PSV
23. september 2020

Današnja naslovnica Ekipe je posvečena prihajajočemu dvoboju Mure in PSV. V njej najdemo krajši intervju s stebrom murine obrambe Janom Gorencem.

Sicer pa temperatura pred tekmo počasi narašča. Nogometaši so včeraj, 22. septembra opravili testiranje na novi koronavirus, klub pa je izdal spominske šale, ki gredo v prodajo z današnjim dnem. Cena enega je 25 evrov.

Sicer pa bodo nogomeši PSV-ja v Slovenijo prispeli danes popoldne in v nasprotju s pričakovanji ne bodo opravili uradnega treninga na Fazaneriji. Namestili se bodo v mariborskem hotelu Mercure.

IZ MEDIJEV

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu