Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Jože Gerenčer verificiran za Muro

22. oktobra 1940 je bil za Muro verificiran Jože Gerenčer. Pravico nastopa ima od 22. januarja 1941 naprej. Gerenčer je bil sprva verificiran 3. septembra, vendar je Slovenska nogometna zveza njegovo verifikacijo razveljavila, ker je bil vezan na I.SSK Maribor do 31. decembra 1944. Gerenčer se je nato predčasno razšel z Mariborom.

Gerenčer prihaja iz Beltinec, nogometno kariero pa je pričel v Lendavi. S sedemnajstimi leti (leta 1939) se je preselil v I.SSK Maribor od koder je prišel k Muri.

 

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Jože Gerenčer

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu