Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Jože Gerenčer verificiran za Muro
22. oktober 1940

22. oktobra 1940 je bil za Muro verificiran Jože Gerenčer. Pravico nastopa ima od 22. januarja 1941 naprej. Gerenčer je bil sprva verificiran 3. septembra, vendar je Slovenska nogometna zveza njegovo verifikacijo razveljavila, ker je bil vezan na I.SSK Maribor do 31. decembra 1944. Gerenčer se je nato predčasno razšel z Mariborom.

Gerenčer prihaja iz Beltinec, nogometno kariero pa je pričel v Lendavi. S sedemnajstimi leti (leta 1939) se je preselil v I.SSK Maribor od koder je prišel k Muri.

 

IZ MEDIJEV

NE SPREGLEJTE

Jože Gerenčer

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu