Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Juncaj: Dogovor omogoča ameriškim igralcem igranje v Evropi

Od leve: Anton Žlogar (trener), Agron Šalja (generalni direktor), George Juncaj (lastnik Michigan Stars FC), Chris McInally (generalni direktor Michigan Stars), Enis Đoković (trener Michigan Stars). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: zaslonski posnetek Michigan Stars FC

Prvič od vstopa strateškega partnerja v Muro se je z izjavo za javnost oglasil lastnik ameriškega kluba Michigan Stars FC George Juncaj. V prisotnosti obeh trenerjev Antona Žlogarja in Enisa Đokovića (Michigan Stars) ter generalnih direktorjev Agrona Šalje in Chrisa McInallyja (Michigan Stars) je dejal:

"Rad bi podal obvestilo v zvezi z dogodki, ki smo jih v preteklih mesecih opravili s klubom NŠ Mura. Najprej bi se rad zahvalil predsedniku Mure Robertu Kuzmiču za potrpežljivost in delo, ki sva ga opravila. V ZDA bi rad pozdravil Agrona Šaljo, ki je v preteklih šestih mesecih delal na tem, da je prišlo do tega dogovora. Zahvalo si zasluži tudi trener Anton Žlogar, ki je pred pričetkom prvenstva k nam pripeljal svojo prvo ekipo. Zahvalil bi se še generalnemu direktorju Michigan Stars FC Chrisu McInallyju in trenerju Enis Đokoviću za njuno predano delu v klubu. Z dogovorom smo vzpostavili most, ki bo ameriškim igralcem omogočal dokazovanje v različnih evropskih klubih. V prihodnosti bomo objavili še več podrobnosti dogovora, za začetek pa se vam zahvaljujem za vašo podporo."

Michigan Stars v svojih izjavah pravi, da je George Juncaj prevzel Muro - "George Juncaj announces his acquisition of NS Mura".

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu