Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Jurišić se seli v Osijek

Najboljši posameznik Mure na tekmi proti Radomljam je bil Roko Jurišić. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Roko Jurišić po pol leta odhaja iz Murske Sobote. Dvaindvajsetletni hrvaški bočni branilec bo oblekel dres Osijeka. Za Muro je v vseh tekmovanjih zbral 17 nastopov in pri tem dosegel en zadetek.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: "Roko je bil z nami le pol leta, a je v tem času pokazal, da premore veliko znanja in da je le vprašanje časa, kdaj bo naredil korak naprej v karieri. Rad bi se mu zahvalil za njegov doprinos v tega pol leta in mu zaželel vse dobro v novem klubu."

Roko Jurišić: "Rad bi se zahvalil Muri za priložnost, ki so mi jo dali, da sem lahko storil korak naprej v svoji karieri. Zahvaljujem se navijačem, ki so bili z nami v lepih in težkih trenutkih. Lahko povem, da sem dal vedno vse od sebe in ponovno bi dal vse od sebe, če bi bilo potrebno. Za menoj je navkljub kratkemu obdobju lepa izkušnja, Muri pa želim vse dobro v nadaljevanju sezone."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Roko Jurišić

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu