Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muraši pričeli s pripravami

Klemen Pucko in Florijan Raduha ob pričetku priprav 4. januarja 2024. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Nogometaši Mure so danes dopoldne pričeli s pripravami na spomladanski del sezone 2023/24. Tokrat brez uradne večerje, ki je bila v preteklosti dan prej. Zjutraj so opravili uradna testiranja, pozdravil pa jih je tudi novi športni direktor Robert Koren. Popoldne so opravili še en trening, vse do odhoda v Turčijo pa bodo trenirali dvakrat dnevno. Priprave v Turčiji bodo opravili od 17. do 29. januarja.

Prvega treninga se je udeležilo 27 nogometašev med katerimi sta tudi mladinca Domjan in Turudija. Treninge z ekipo je pričel tudi Pucko, medtem ko Cipot še vedno trenira po prilagojenem programu.

Pod vodstvom Vermezovića so priprave pričeli Klemen Mihelak, Florijan Raduha, Vid Šumenjak, Žiga Kous, Daniel Katić, Tilen Ščernjavič, Borna Proleta, Gaber Dobrovoljc, Leard Sadriu, Tarik Bagola, Žan Trontelj, Klemen Pucko, Almin Kurtović, Filippo Tripi, Ben Cottrell, Matic Maruško, Ivan Šarić, Niko Kasalo, Timotej Brkić, Emir Saitoski, Luka Turudija, Nikola Jovićevič, Amadej Maroša, Nikola Petković, Dardan Shabanhaxhaj, Mihajlo Spasojević in Jaka Domjan.

Muraše v tem času čaka pet pripravljalnih tekem, vseh pet bo odigranih v Turčiji. Čarno-bejli se bodo pomerili z FK Velež Mostar (BiH), Kisvárda FC (Madžarska), Raków Częstochowa (Poljska), TS Galaxy F.C. (Južnoafriška republika) in FC Arsenal Tula (Rusija).

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu