Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Novinarska konferenca - Mura znova Turčijo

Novinarska konferenca. Od leve: Smiljan Kuhar (predstavnik za medije), Robert Koren (športni direktor), Vladimir Vermezović (trener), Žiga Kous (kapetan ekipe). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Klub je prvi dan priprav na spomladanski del sezone pripravil novinarsko konferenco na kateri so spregovorili novi športni direktor Robert Koren, trener Vladimir Vermezović in kapetan Žiga Kous.

Koren, ki bo še vedno skrbel za mlajše selekcije bo po novem opravljal še vlogo športnega direktorja. Spregovoril je o okrepitvah in o tem kako bo izgledala Mura v prihodnosti. Trener Vermezović je orisal potek priprav v katerih se bo Mura znova odpravila v Turčijo. Tam bo od 17. do 29. januarja. Do prvenstvenih dvobojev bodo odigrali kar nekaj pripravljalnih tekem. Kapetan Kous se je dotaknil odhodov in prihodov, vzdušja v ekipi in svoje poškodbe.

Novinarski konferenci lahko prisluhnete spodaj.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu