Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kek izbral tudi Mihelaka

Seznam igralcev za ameriško turnejo. Med vabljenimi nogometaši je tudi Klemen Mihelak. Foto: nzs.si

Slovenska reprezentanca pričenja novo reprezentančno sezono, ki bo vrhunec dosegla junija z evropskim prvenstvom 2024 v Nemčiji, s prvim gostovanjem slovenske reprezentance v Združenih državah Amerike. Reprezentanci, ki sta se doslej pomerili dvakrat, bosta tekmo, ki ni v uradnem Fifinem terminu, odigrali v San Antoniu. Selektor Matjaž Kek je danes sporočil imena igralcev, na katere računa v Teksasu.

Med vpoklicanimi igralci je tudi vratar Mure Klemen Mihelak.

Slovenija bo priprave na ameriško tekmo pričala 14. januarja z zborom v Kopru. Sledili bodo štirje treningi v Sloveniji, 17. januarja pa pot čez lužo, kjer bodo Kekovi varovanci do tekme v San Antoniu trenirali še dvakrat.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Klemen Mihelak

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu