Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ka je praf? Kdo je v preteklosti vodil Muro proti Hodošu?

Dvoboj za vsako žogo med Muro in Hodošom. Daniel Lepoša poskuša odvzeti žogo Gregorju Pavlu. V ozadju akcijo spremlja Roland Kovacs. Tekma je bila odigrana 18. maja 2014. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

V sredo ob 15.30 čaka muraše v gosteh tekma 2. kroga pokala Pivovarna Union proti Hodošu. Ekipa Mure se je z zelenimi iz Hodoša pomerila že dvakrat in sicer v sezoni 2013/14. Jeseni je Muro vodil en trener, spomladi pa drug. Katera dva sta bila to?

Pravilen odgovor razkrijemo v torek 17. oktobra, do takrat pa vas vabimo k glasovanju, da preverite svoje znanje iz zgodovine Mure.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu