Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muraši so se zoperstavili slovenski reprezentanci U19

Mura : Slovenija U19. Od leve: Jurišić, Brkić (Slovenija), Spasojević, Petković, Morris, Jovićević, Maruško, Sadriu in Dobrovoljc. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Loris Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so za zaprtimi vrati Fazanerije odigrali pripravljalno tekmo proti slovenski reprezentanci U19. Naši nogometaši so slavili z zadetkoma Spasojevića in Petkovića. Bilo je 2:0.

Mura: Mihelak, Kous, Jurišić, Sadriu, Morris, Dobrovoljc, Jovićević, Tripi, Maruško, Petković in Spasojević. Klop: Šumenjak, Proleta, Cottrell, Šarić, Maroša, Ščernjavič, Trontelj in Shabanhaxhaj. Trener: Vladimir Vermezović.

Slovenija U19: Tomažič, Benkič, Poredoš, Golič, Trdan, Selan, Čuber Potočnik, Brkić, Jakupović, Bendra in Mačak. Klop: Štrasberger, Hempt, Silajdžić, Hrvatin, Ristič, Obrić, Kojič, Topalovič, Avdić, Kasalo in Petek. Trener: Anton Žlogar.

Strelca: Spasojević in Petković.

V slovenski izbrani vrsti sta priložnost dobila dva igralca Mure Timotej Brkić in Niko Kasalo. Član strokovnega štaba reprezentance je tudi Matjaž Kek, trener Murine mladinske ekipe.

Zapisnik tekme med Muro in Slovenijo U19. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu