Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Ka je praf? Mura in angleški klubi

Angleška Premier liga velja za eno najmočnejših lig na svetu. V njej igra Tottenham Hotspur, eden izmed tekmecev Mure v skupinskem delu Evropske konferenčne lige. Foto: wikipedia

Tokratni Ka je praf? se nanaša na tekmo Mure z angleškimi klubi. Najbolj zveneče ime s katerim se bodo črno-beli pomerili v skupinskem delu Evropske konferenčne lige je prav gotovo londonski Tottenham Hotspur oz. Spursi.

Ali se je po vašem mnenju Mura že kdaj pomerila s katerim od angleških klubov?

Pojasnilo

Tekma s Tottenhamom ne bo prva tekma Mure z angleškim klubom. V pripravah na sezono 2009/2010 je Mura v Murski Soboti merila moči z angleškim premierligašem West Ham Unitedom.

Glasovalo je 44 uporabnikov, odgovor da pa je izbralo 80% uporabnikov.

 

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu