Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Ka je praf? Mura in angleški klubi
28. avgust 2021

Angleška Premier liga velja za eno najmočnejših lig na svetu. V njej igra Tottenham Hotspur, eden izmed tekmecev Mure v skupinskem delu Evropske konferenčne lige. Foto: wikipedia

Tokratni Ka je praf? se nanaša na tekmo Mure z angleškimi klubi. Najbolj zveneče ime s katerim se bodo črno-beli pomerili v skupinskem delu Evropske konferenčne lige je prav gotovo londonski Tottenham Hotspur oz. Spursi.

Ali se je po vašem mnenju Mura že kdaj pomerila s katerim od angleških klubov?

Pojasnilo

Tekma s Tottenhamom ne bo prva tekma Mure z angleškim klubom. V pripravah na sezono 2009/2010 je Mura v Murski Soboti merila moči z angleškim premierligašem West Ham Unitedom.

Glasovalo je 44 uporabnikov, odgovor da pa je izbralo 80% uporabnikov.

 

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu