Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Aluminiju?

Almin Kurtović se veseli zadetka. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so pred tisoč gledalci odigrali tekmo 33. kroga 1. SNL proti Aluminiju in zmagali s 3:1. Vse tri točke so si priskrbeli v končnici tekme. Vabimo vas, da podate ocene za posameznega igralca, trenerja in glavnega sodnika. Kako so se po vašem mnenju odrezali črno-beli?

Glasovanje služi za izbor najboljšega nogometaša Mure v sezoni po izboru bralcev NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

Nogometaši Mure so v 33. krogu premagali Aluminij. Kako so igrali muraši? Ocenite igralce, trenerja in glavnega sodnika Mateja Juga.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno srede, 1. maja, ko bodo objavljeni rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 33.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu