Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Celju?

Akcija pred vrati Mure. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Nogometaši Mure so se v 29. krogu 1. SNL pomerili s prvouvrščenim Celjem in klonili z 1:3.

Kako so igrali muraši? Vabimo vas, da jih ocenite. Ocene služijo za izbor najboljšega nogometaša Mure v sezoni 2023/24 po mnenju obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

Ocenite muraše na tekmi proti Celju (6. april 2024). Kako so igrali? Ocenjujete tako, da jim podelite oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Matea Tozana.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 7. aprila, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 34.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu