Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Domžalam?

Matic Maruško se je vrnil v Murino obrambo in presegel mejo 350 nastopov za črno-bele. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so v "nori" tekmi in festivalu zadetkov premagali Domžale s 3:5 (0:2). S tem so prekinili niz tekem brez zmage in dosegli pomembno zmago v boju za obstanek. Videli smo pravi obraz Mure, na koncu celo nekaj "divjega" nogometa in veliko število zadetkov.

Kako bi ocenili muraše?

Kako so igrali?

Ocenite muraše na tekmi proti Domžalam (29. marec 2024). Kako so igrali? Ocenjujete tako, da jim podelite oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Radeta Obrenovića.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 31. marca, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 53.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu