Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Kopru?

Veselje ob zadetku Maroše. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Nogometaši Mure so na domači tekmi remizirali s Koprom (1:1). Z oceno od 1 do 10 ocenite vsakega igralca, trenerja in sodnika.

Ocenjevanje je anonimno in služi za izbor najboljšega nogometaša Mure v sezoni 2023/24 po izboru obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

Muraši so v 31. krogu 1. SNL gostili Koper. Kako so igrali muraši? Ocenite igralce, trenerja in glavnega sodnika Anžeta Jeriča.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno ponedeljka, 15. aprila, ko bodo objavljeni rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 57.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu