Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Izšla je enajsta številka revije Mura

Kazalo enajste številke revija Mura. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Danes je izšla enajsta številka revije Mura, ki na 82. straneh prinaša obilo zanimivega branja. Cena je 5 evrov, kupiti pa jo je moč že na današnji tekmi proti Kopru.

Nekaj iz vsebine:
- Uvodnik predsednika Roberta Kuzmiča
- Interjuji s Klemnom Puckom, Filippom Tripijem, Jako Domjanom, Miho Matjašecem, Lucijo Kos in Emilom Miloševičem, ki je za Muro igral v šestdesetih letih.
- Predstavljen je igralski kader s podrobnimi podatki o vsakem igralcu.
- Predstavljena je ženska ekipa.
- Na voljo so fotografije in podrobnosti iz tabora mlajših selekcij.
- Avtorji so opravili pregled pretekle sezone 2022/23 in jesenskega dela sezone 2023/24.
- Ob bližajoči stoletnici SK Mure je na voljo precej zanimivosti iz Murine zgodovine. Eksluzivno si lahko ogledate fotografijo s tekme iz leta 1991 med Muro in Austrio Salzburg, na voljo pa je tudi seznam vseh registriranih igralcev Mure v tekmovalni sezoni 1947/48.

Tako kot vsebinsko je revija bogata tudi s fotografskim materialom in je košček zgodovine, ki ga mora imeti vsak navijač.

Prva številka je izšla marca 2011.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu