Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E83

83. epizodi podcasta Jernej in Smiljan gostita nekdanjega muraša Tomija Horvata, ki odlično igra v graškem Sturmu. Kako gleda na čas, ko je bil nekoliko odrinjen v ozadje? Kako pomembno je, da verjameš vase, da se ne predaš? Kakšne so reprezentančne želje in ali se še vedno vidi v Sturmu? Dotaknil se je tudi svojega časa v Muri, poslal sporočilo igralcem in navijačem ter čarno-bejlim zaželel vse dobro v prvenstvu in osvojitev naslova pokalnih prvakov. Beseda seveda nanese tudi na prihajajočo tekmo s Koprom. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu