Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Olimpiji?

Pogled na Stožice pred pričetkom tekme proti Olimpiji. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Samo Farič

Noogometaši Mure so v 34. krogu 1. SNL gostovali v Ljubljani in se na stadionu v Stožicah pomerili z Olimpijo. Ker je bil že v prvi minuti izključen Ivan Šarić, so praktično celo tekmo igrali z desetimi igralci in po borbeni igri izborbali remi 0:0. Vabimo vas, da ocenite črno-bele. Kako so igrali?

Kako so igrali?

Nogometaši Mure so v 34. krogu gostovali v Stožicah in z Olimpijo igrali 0:0. Kako so igrali muraši? Ocenite igralce, trenerja in glavnega sodnika Martina Matošo.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno torka, 7. maja, ko bodo objavljeni rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 39.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu