Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Moška in ženska ekipa prejeli licenci za sezono 2024/25

Stadion Fazanerija. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Komisija Nogometne zveze Slovenije za licenciranje nogometnih klubov je danes objavila rezultate licenčnega postopka za klube 1. SNL za sezono 2024/25. Devet klubov, med njimi je tudi naša Mura, je prejelo licenci 1. SNL in UEFA. Rogaška je na I. stopnji ostala brez obeh, njena vloga pa je bila zavrnjena.

Licenci tudi za žensko ekipo

Komisija je potrdila tudi licenci za žensko ekipo Mura Nona. Sicer pa je licenco za 1. SŽNL prejelo sedem klubov, trije pa tudi UEFA. Drava Ptuj in Gažon sploh nista vložila vlogi, UEFA licenco pa sta zraven Mure prejeli še Olimpija in Radomlje.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu