Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Radomljam?

Priložnost iz kota v prvem polčasu. Avtorske pravice: nkmira.si Foto: Simon Horvat

Nogometaši Mure so v 5. krogu 1. SNL gostili Radomlje. Tako kot po vsaki tekmi vas vabimo, da ocenite muraše. Kako so igrali? Ocenjevanje je anonimno, brezplačno in za njega ni potrebna nobena registracija. Služi za izbor najboljšega igralca Mure v sezoni 2023/24 po mnenju obiskovalcev spletne strani NK Mura skozi čas.

Tudi sodnik in trener

Uvajamo pa z letošnjo sezono dve novosti. Ocenili boste lahko še trenerja Mure in glavnega sodnika. Kdo so najslabši in kdo najboljši sodniki v očeh navijačev Mure?

Kako so igrali?

Nogometaši Mure so v 5. krogu 1. SNL gostili Radomlje. Kako so igrali? Ocenite igralce Mure, trenerja Slavica in glavnega sodnika Šabanagića.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 21. avgusta, ko bodo znani rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 56.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu