Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Radomljanom?

Pogled s severne tribune na tekmo Mura : Radomlje. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Simon Horvat

Po tednu dni premora se je prvoligaško dogajanje vrnilo na Fazanerijo. Na sporedu je bil 13. prvenstveni dvoboj Mure in Radomelj, ki se je končal brez zadetkov. Podajte oceno za vsakega Murinega posameznika. Kako so igrali? Kakšno oceno si zasluži Anton Žlogar? Pa glavni sodnik Alen Bubek?

Ocenjevanje služi za izbor najboljšega posameznika Mure v tekmovalni sezoni 2023/24 po vašem izboru in je anonimno.

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na 13. prvenstvenem dvoboju Mure in Radomelj. Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Antona Žlogarja in glavnega sodnika Alena Bubka.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 27. februarja, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 72.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu