Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so se izkazali muraši proti Šenčurju?

Pred pričetkom tekme med Šenčurjem in Muro. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aljaž Vučkič

Nogometaši Mure so v šestnajstini finala pokala Slovenije gostovali v Šenčurju in zmagali z 0:2. V vsakem polčasu so dosegli po en zadetek. Tako kot vedno vas tudi tokrat vabimo, da ocenite vsakega posameznika Mure.

Ocenjevanje je brezplačno in anonimno, služi pa za izbor najboljšega igralca Mure po mnenju uporabnikov spletne strani NK Mura skozi čas.

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na pokalni tekmi proti Šenčurju (23. november 2023). Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Vladimirja Vermezovića in glavnega sodnika Boža Kondića.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 24. novembra, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 22.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu