Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Katastrofalen poraz Mure v Strnišču

Nogometaši Mure so na prvem letošnjem gostovanju doživeli katastrofalen poraz. Aluminij, ki je letos novinec v ligi, je naše nogometaše premagal s kar 8:3 (2:2). Muraši so odigrali zelo slab drugi polčas v katerem so prejeli kar šest zadetkov.

Pred okrog 400 gledalci so tekmo bolje pričeli domačini, ki so predvsem po zaslugi Murine obrambe dosegli dva zadetka. Do konca polčasa je Murašem uspelo izid poravnati na 2:2. Ko je v začetku drugega polčasa Mura dosegla tretji gol in povedla z 2:3 je kazalo na uspeh. Izkazalo se je, da je to bil račun brez krčmarja, saj so naši nogometaši nato prejeli štiri zaporedne gole in kasneje pe dva. Muraši so se tako iz Strnišča vrnili z visokim porazom.

V moštvu Mure je manjkalo nekaj standardnih igralcev. Tako ni bilo Klepca, Zelka in Pavličevića. Obramba je bila na trenutke popolnoma zmedena, tako da so imeli napadalci Aluminija lahko delo. Napadalci so pogosto prihajali sami pred Skalarja, ki ni mogel preprečiti poraza. V obrambi je zaigral Antalič.

Zadetke za Muro so dosegli Horvat, Fujs in Sečko, za Aluminij pa Repič (3), Berlič (2), Kučara (2) in Kmetič.

Lestvica po 2. krogu

1. Železničar MB    2 2 0 0 10:1 4
2. Drava        2 2 0 0  9:1 4
3. Aluminij       2 2 0 0 15:4 4
4. Mura         2 1 0 1  7:10 2
5. Kladivar       2 1 0 1  4:7 2
6. Nafta        2 0 0 2  4:7 0
7. Kovinar MB      2 0 0 2  1:7 0
8. Kovinar Štore    2 0 0 2  1:14 0

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu