Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kazen za Muro in Maribor

Koreografija Black Gringosov. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Disciplinski sodnik NZS, Boštjan Jeglič je sporočil kazni, ki sta jih zaradi žaljivk in bakel na prekmursko-štajerskem derbiju prejela Mura in Maribor. Blagajna Mure je prikrajšana za 450 evrov, ker so navijači prižgali večjo količino bakel. Olajševalna okoliščina je bila pisna izjava kluba. Na drugi strani bo moral Maribor plačati 1950 evrov in sicer zaradi večkratnega prižiganja bakel, metanja petard, odvržene bakle pod ograjo in žaljivega skandiranja.

Navijači Maribora so bili locirani na vzhodni tribuni. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu