Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Koronavirus v Muri in Nomme Kalju-ju

Pred četrtkovim obračunom v 1. predkrogu kvalifikacij za Ligo Europa sta morali obe ekipi opraviti test na koronavirus. Muraši so to opravili v ponedeljek, 24. avgusta in rezultati so potrdili, da je en igralec pozitiven na koronavirus. Mura je takoj obvestila UEFO, NZS in NIJS (Nacionalni inštitut za javno zdravje), ki je za omenjenega igralca odredil karanteno. Zraven njega je v karanteni še en  igralec, ki je bil z njim v najtesnejšem stiku. Pozitivnega igralca imajo tudi v vrstah Nomme Kaljuja.

Uefina pravila velevajo, da lahko na evropski tekmi nastopajo le igralci, ki so negativni na koronavirus.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu