Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Koroščeva odhaja v Paris

Kaja Korošec in Tatiana Georgiou. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Igralka Mure Nona Kaja Korošec se seli v Francijo, kjer je podpisala pogodbo s šestkranimi državnimi prvakinjami Paris FC.

Koroščeva je za Muro odigrala 10 tekem in dosegla prav toliko zadetkov. Če upoštevamo še ŽNK Pomurje je skupaj v 1. SŽNL zbrala 89 nastopov in dosegla 87 zadetkov. Ker je imela z Muro amatersko pogodbo bo odšla brez odškodnine.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: "Prestop Kaje Korošec v Pariz je dokaz, da se tudi ženski nogomet v Pomurju in Sloveniji dviga na višji nivo. Gre za enega največjih prestopov iz slovenske lige v tujino, veseli pa me, da si s tem prestopom odpiramo vrata za sodelovanje z enim najboljših ženskih klubov v Franciji. Kaji ob tem želim veliko uspeha v novi sredini."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Kaja Korošec

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu