Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kühne se ni pojavil v Murski Soboti

V nedeljo popoldne bi morala biti na igrišču Mure tekma 3. kroga NB II - Svernopodonavskega okrožja med ekipama Mura in Kühne. Tekma ni bila odigrana, ker so gostje v nedeljo sporočili, da zaradi težav s potovanjem ne morejo pripotovati v Mursko Soboto.

Namesto tekme so črno-beli opravili trening. Kakšen bo epilog tekme je težko reči, najverjetneje pa bo Mura tekmo dobila za zeleno mizo.

Druga ekipa doživela poraz

V nedeljo je druga ekipa gostovala v Körmendu in doživela visok poraz s 6:1. Rezultat ni presenetljiv, saj je ekipa glede na lansko leto precej spremenjena.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu