Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Le remi Mure v Papi

Nogometaši Mure so v 17. krogu prvenstva gostovali v Papi in proti Kinizsiju igrali le 2:2 (1:1). To je prvi remi med tema dvema ekipama, Mura pa si je z njim nekoliko poslabšala možnosti za končno prvo mesto.

Postava Mure: Jandl - Kološa, Toplak - L. Deškovič, Kukanja, Klepec - Zelko, Bencik, Matuš, Ösze, Franc.

Prvo priložnost na tekmi si je priigrala Mura. V 15. minuti je Deškovič lepo streljal, žoga pa se je odbila do Öszeja, ki je zgrešil vrata. Domačini so povedli v 20. minuti, zadel je Temesi. Kmalu zatem so muraši prek Öszeja izid izenačili na 1:1.

Drugi polčas so bolje pričeli domačini, ki so na 2:1 povišali v 50. minuti. Znova je bil uspešen Temesi. V 75. minuti so muraši izid poravnali. Po podaji Deškoviča je bil uspešen Matuš.

Druga ekipa igrala prijateljsko tekmo

Druga ekipa je prvenstveni premor izkoristila za prijateljsko tekmo z Bőrgyárom. Ekipa iz Sombotela je bila boljša z 1:0.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu