Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Matuš in Eržen okrepila Muro
14. februar 1939

Pred začetkom spomladanskega dela sezone 1938/1939, sta črno-bele okrepila Josip Matuš in Miloš Eržen. Ova sta bila verificirana 14. februarja 1939. Matuš ima pravico nastopa od 24. februarja naprej, Eržen pa od 14. maja 1939. Miloš Eržen je k Muri prestopil iz ptujske Drave.

IZ MEDIJEV

NE SPREGLEJTE

Josip Matuš
Miloš Eržen

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu