Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Medalje ob zaključku sezone

Ob zaključku prvenstva je vodstvo kluba pripravilo dogodek na katerem so se igralcem zahvalili za prikazano in opravljeno v sezoni 1942/43. Dogodek je potekal v športnem lokalu Korongra.

Udeležilo se ga je vodstvo kluba na čelu s predsednikom Josipom Lipičem, prisoten pa je bil tudi murskosoboški župan ter državni poslanec v madžarskem parlamentu Nandor Hartner. Predsednik se je zahvalil igralcem, vodji nogometnega odseka dr. Gusztavu Valentu, Ernestu Hojerju, Štefanu Szaszu in Beli Tothu.

Medalje za igralce

Srebrne medalje so prejeli igralci, ki so v pravkar končani sezoni odigrali več kot deset tekem za Muro. To so bili L. Deškovič, Kološa, Zelko, Sarközi, Jandl, Gerenčer, Čagran, Külič, Erdősi, Kukanja, Kerčmar in Bencik. Bronaste medalje za manj kot deset odigranih tekem pa so prejeli: Krstič, Kovač, Hojer, Ösze, M. Deškovič, Lendvai in Bencik. Vodstvu kluba se je v simenu igralcev zahvalil Ervin Kerčmar. Vodja nogometnega oddelka dr. Valent je predsedniku Lipiču izročil ročno narisan nogometni album. V imenu navijačev je spregovoril Nikolaj Vertess, ki je nogometašem in vodstvu predal cigaretne pakete.

Druženje se je nato nadaljevalo ob hrani in pijači.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu