Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mediji po osvojenem naslovu državnih prvakov

Fotografiranje pred Black Gringosi. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

V ponedeljek, 24. maja 2021, so mediji v Sloveniji polni novic o Murinem zgodovinskem naslovu državnih prvakov.

Ljubljansko Delo na prvi strani rubrike Šport prinaša fotografijo Murašev pred navijači. Zapisali so: Mura zasluženo na prestolu, čeprav še ni dosegla vrhunca.

Mariborski Večer je naslovu Mure posvetil tudi naslovnico. Zapisali so Črno-bele sanje. Na športnih straneh so se posvetili kronanju novega prvaka, pri čemer so zapisali: Mura včeraj in Mura danes sta dva različna kluba.

Osrednji slovenski športni časopis EkipaSN je Muri posvetil kar 8 strani. Naslovnica je črno-bela z napisom nesMURtnA. Na drugi strani se ob dvigu pokala bohoti naslov: Nišče drüjgi, samo Mura tij! Na tretji strani sledi poročilo s tekme. Četrta stran prinaša naslov Nadrealistično, ampak tako zelo resnično. In epsko! Skupaj s peto stranjo je posvečena zgodovinski zmagi v Ljudskem vrtu in slavju na Fazaneriji. Šesta in sedma stran sta namenjena Anteju Šimundži in Žigi Kousu. Ko v Ljudskem vrtu odmevata ime in priimek trenerja, ki je premagal Maribor ter To je za njih. Dolgo so čakali na ta trenutek!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu