Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mladi Mark Antonij Intihar iz Ilirije v Muro

Mark Antonij Intihar. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Mark Antonij Intihar je nova okrepitev v mlajših selekcijah čarno-bejlih. Igralec, ki lahko igra na več različnih položajih v zvezni liniji in je tehnično zelo dobro podkovan, se k nam seli iz Ilirije. Mark Antonij je v pretekli sezoni zaigral na 24 tekmah v 1. slovenski kadetski ligi, ob tem pa je reden član slovenske reprezentance do 16 let.

Denis Rajbar, športni direktor NŠ Mura: "Mark je naslednji v vrsti talentiranih nogometašev, ki je Muro prepoznal kot najboljšo za njegov nadaljni razvoj. Gre za nogometaša, ki se najbolje znajde na sredini igrišča. Mark je tudi redni član mlajših selekcij reprezentance, zato ne čudi, da so se zanj zanimali tudi klubi iz tujine, veseli pa me, da se je na koncu odločil za nas in verjamem da smo v njem dobili nogometaša, ki bo lahko hitro potrkal tudi na vrata članske ekipe."

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu