Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mladinci Mure pričeli s pripravami

Trening mladincev Mure na igrišču z umetno travo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aljaž Vučkič

V popoldanskih urah se je na umetnem igrišču Fazanerije zbrala mladinska selekcija čarno-bejlih, ki je začela s pripravami na novo sezono. Selekcija do 19 let se bo v novo sezono podala z novim trenerjem, vodil jo bo Damir Čontala, ki je v mlajših selekcijah Mure deloval že v preteklosti. Ob vodenju mladincev bo hkrati opravljal funkcijo vodje nogometne šole. Njegov pomočnik na treningu je bil Roman Gostan, ki je kot pomočnik deloval tudi pod prejšnjim trenerjem Mariánom Sluko.

Na prvem treningu je bilo osemnajst igralcev, od tega trije vratarji. Manjkali so poškodovani in tisti, ki si priključeni treningom članske ekipe. Mladinci bodo prvo prvenstveno tekmo odigrali predvidoma 10. avgusta, ko bodo na domačih tleh gostili ekipo ljubljanskega Brava.

Trening mladincev Mure na igrišču z umetno travo. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aljaž Vučkič

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu