Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Morris odhaja na Kitajsko

Madžid Šošić in Darick Kobie Morris. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Darick Kobie Morris se po letu in pol poslavlja od Fazanerije. Hrvaški osrednji branilec je za Muro v vseh tekmovanjih zbral 44 nastopov, ob tem je dosegel 3 zadetke. Kariero bo nadaljeval na Kitajskem pri Meizhou Hakka.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: "Kobie si je pol leta pred iztekom pogodbe zaželel novega izziva in zato smo z njim sporazumno prekinili pogodbo. Rad bi se mu zahvalil za njegov doprinos in mu zaželel vse dobro v nadaljevanju kariere."

Darick Kobie Morris: "Murašice in Muraši, hvala vam za to leto in pol v Murski Soboti. Od prvega dne ste me sprejeli in poskrbeli, da sem se počutil kot doma. Hvala vam za podporo na vsaki tekmi od prve do zadnje minute, še posebej na naši Fazaneriji, kjer je bila vedno odlična atmosfera in kjer je bilo vedno najboljše igrati. Ponosen sem, da sem branil barve Mure. Še enkrat hvala za vse in pozdrav do ponovnega snidenja."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Darick Kobie Morris

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu