Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Moštvo Mure že trenira

Ekipa športnega kluba trenirajo trikrat na tede. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Mörszka krajina, 6. julij 1924

Pripravljalni odbor za ustanovitev športnega kluba Mura je sporočil, da so statuti kluba pri ustreznih organih v Mariboru in čakajo na potrditev. Potrditev bo pripravljalni odbor najverjetneje prejel že naslednji teden. To je tudi zadnji korak pred ustanovnim občnim zborom.

Sicer pa moštva, ki bodo delovala pod okriljem kluba že trenirajo. Treningi potekajo trikrat na teden in sicer v torek, četrtek in nedeljo.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu