Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Mura in Damjan Gajser zaključujeta sodelovanje
22. julij 2020

Damjan Gajser (pomočnik trenerja) Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Damjan Gajser in NŠ Mura danes zaključujeta sodelovanje, ki je trajalo od 21. junija 2017. Kot pomočnik trenerja je bil del Mure od začetka 2. SNL do vrnitve v prvo ligo, udejstvovanja na evropskem prizorišču in letošnjega vrhunca – osvojitve Pokala Slovenije.

Damjanu se zahvaljujemo za profesionalnost in njegov doprinos pri razvoju kluba v treh letih, ki jih je preživel v Fazaneriji, ter mu želimo veliko uspeha v nadaljnji karieri.

so zapisali na uradni spletni strani kluba nsmura.si.

Damjan Gajser je vlogo pomočnika trenerja opravljal na 119 tekmah (prvenstvo, pokal, evropa). Kot igralec je za Muro zaigral na 72 prvenstvenih tekmah. Je bil edini akter, ki je sodeloval pri dveh naslovih pokala Slovenije - leta 1995 kot igralec, leta 2020 kot pomočnik trenerja.

NE SPREGLEJTE

Damjan Gajser

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu