Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura je visoko porazila mariborski Merkur

Mura je dosegla najvišjo zmago od svoje ustanovitve. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Tabor, 7. september 1926

V prijateljski nogometni tekmi se je Mura pomerila z mariborskim Merkurjem in ga porazila z visokih 7:0. Črno-beli so do zmage prišli zelo suvereno in so po poročanju mariborskega časnika Tabor prikazali izredno rutino in veliko natreniranost.

V Taborju dvomijo, da je to realno razmerje Mure proti mariborskim klubom, kajti I.SSK Maribor in Rapid sta vendarle vodilni in zaenkrat premočni moštvi v mariborskem okrožju. Več bodo pokazale prvenstvene tekme.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu