Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura zanesljivo prek Drave

Nogometaši Mure so na Ptuju odigrali tekmo 25. kroga slovenske lige in zmagali z 1:6 (0:2). To je bila prva tekma, ki jo je klub odigral po preimenovanju iz Sobote v Muro.

Za Muro so zadeli Horvat (2), Zelko, Norčič, Pavličević in Kulčar. Za Dravo je bil uspešen Berlič.

Mura je v prvem polčasu dosegla dva zadetka, zadnjeuvrščena Drava pa je nudila dostojen odpor. V drugem polčasu so naši nogometaši dosegli še štiri zadetke in na koncu zasluženo slavili z 1:6. Zmaga Mure ja zaslužena, ob tem pa je potrebno dodati nešportno vedenje igralcev Drave, zaradi katerega je moral vratar Mure Režonja predčasno zapustiti igrišče.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu