Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura zaradi finančnih težav ne bo igrala prvenstvenih tekem

Zaradi finančnih težav Mura ne bo igrala prvenstvenih tekem. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Jutro, 21. avgust 1927

Časnik Jutro je poročal, da je Ljubljanska nogometna zveza Muro izločila iz tekmovanja LNP - mariborsko okrožje. Krive naj bi bile finančne težave našega kluba. Namesto prvenstvenih tekem, bi Mura na koncu sezone 1927/1928 igrala le finale mariborskega okrožja.

Liga Ljubljanske nogometne podzveze je bila v tej sezoni razdeljena na tri območja, mariborsko, celjsko in ljubljansko. V polfinalu sta igrala zmagovalca mariborskega in celjskega okrožja. Zmagovalec tega dvoboja bi se nato v finalu pomeril z zmagovalcem ljubljanskega območja. Po predlogu LNP-ja bi se Mura ob koncu sezone pomerila z najboljšo ekipo mariborskega okrožja. Zmagovalec tega dvoboja bi nato igral z zmagovalcem celjskega okrožja.

Mura je imela težave že v prejšnji sezoni, ko ni igrala prvenstvenih tekem. Težavam z igralskim kadrom so se očitno pridružile še finančne težave kluba.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu