Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muraši poleteli na glavni del priprav

Na mariborskem letališču pred odhodom v Turčijo. Od leve: Žiga Kous, Alen Kozar, Marko Zalokar in Klemen Pucko. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Nogometaši Mure so se danes ob 10.00 odpravili na glavni del priprav v Turčijo. Tako kot prejšnja leta bo tudi tokrat baza črno-belih Belek.

Med potniki v Turčijo je 28 igralcev in sicer: Matko Obradović, Marko Zalokar, Dušan Gyergyek, Vid Šumenjak, Lan Erjavec, Matic Maruško, Mihael Klepač, Tarik Bagola, Miha Kompan Breznik, Žiga Kous, Kai Cipot, Klemen Šturm, Nik Lorber, Tomi Horvat, Alen Kozar, Samsindin Ouro, Mitja Lotrič, Marin Karamarko, Amar Beganović, Tio Cipot, Klemen Pucko, Jan Gorenc, Nardin Mulahusejnović, Luka Bobičanec, Niko Kasalo, Žiga Škoflek, Henrik Nerguti in Gregor Balažic.

Črno-beli so v Turčijo poleteli z mariborskega letališča, skupaj z Mariborom in Celjem, ki se bosta prav tako pripravljala v tem obmorskem mestu. Ekipe so si razdelile stroške za prevoz.

V Turčiji imajo planirane tri pripravljalne tekme
22. januar - Lech Poznan : Mura
26. januar - Čukarički : Mura
30. januar - Slavia Sofia : Mura

Murašem želimo srečno pot in varen prihod domov. Zaradi koronavirusa je lani osem Murašev ostalo v Turčiji in so se v Slovenijo vrnili deset dni pozneje.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu