Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

S priprav murašev v Turčiji

Samsindin Ouro Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Nogometaši Mure se od srede, 19. januarja, nahajajo na pripravah v turškem Beleku. Trenirajo dvakrat na dan, na naravni travi in kot je dejal trener Damir Čontala so pogoji izvrstni. "Pogoji za trening so odlični, prve dni pa nam je na roko šlo tudi lepo vreme. Izjemno dobra so tudi igrišča in če bo tako tudi ostalo bomo lahko to izvrstno izkoristili. Ker smo doslej vse treninge opravili na umetni travi se fantje počasi navajajo na naravno travo. Prisotne pa je tudi veliko želje."

Čontala je odgovoril tudi na vprašanje o stanju v moštvu: "Vsi igralci so zdravi, nobeden pa se ne spopada z večjo poškodbo."

Muraše čaka v soboto, 22. januarja, prva pripravljalna tekma proti vodilni ekipi poljskega prvenstva Lechu iz Poznana. "Pričakujem, da bodo igralci z vsako novo preizkušnjo še bolj uigrani in bodo še bolj sprejemali taktične zamisli."

Zraven Čontale so v trenerskem štabu še Kvas, Anđelković, Luk in Novak. Po odhodu Šimundže je bil ta štab na novo sestavljen. "Vloge so natančno razdeljene in vsak opravlja svoje naloge, " je za konec o uigranosti trenerske ekipe dejal Čontala.

Večerni trening v Beleku. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Vratar Vid Šumenjak. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Nardin Mulahusejnović Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Amar Beganović Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Ogrevanje pred treningom. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: NŠ Mura

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu