Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Muraši so odpotovali v Francijo
3. november 2021

Murapi so poleteli z letališča Jožeta Pučnika na Brniku. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so se danes z letališča Brnik odpravili v Francijo, kjer jih jutri ob 21.00 čaka dvoboj s trenutno petouvrščeno ekipo francoskega prvenstva Rennesom. Gre za povratni dvoboj oz. 4. krog Evropske konferenčne lige. Pred dvema tednoma se je Mura z Rennesom pomerila v Mariboru in izgubila z 1:2.

Prvič tudi dva mladinca

Na pot je odpotovalo 22 nogometašev: Matko Obradović, Marko Zalokar, Lan Erjavec, Matic Maruško, Staniša Mandić, Žan Karničnik, Žiga Kous, Kai Cipot, Klemen Šturm, Nik Lorbek, Tomi Horvat, Alen Kozar,  Samsindin Ouro, Mitja Lotrič, Marin Karamarko, Amadej Maroša, Tio Cipot, Klemen Pucko, Žan Buček, Nardin Mulahusejnović, Luka Bobičanec in Tilen Ščernjavič.

Prvič sta na evropsko gostovanje odšla mladinca Žan Buček in Tilen Ščernjavič. Zaradi bolezni sta doma ostala Jan Gorenc in Mihael Klepač, zaradi poškodbe pa Žiga Škoflek.

Francija že 16 država

Francija je že 16. država v katero se Muraši odpravljajo na uradno tekmo. Te države so (po abecednem vrstnem redu): Anglija, Avstrija, Azerbajdžan, Bolgarija, Danska, Estonija, Francija, Italija, Izrael, Zvezna republika Jugoslavija, Latvija, Litva, Madžarska, Severna Makedonija, Švica in Ukrajina.

Nogometaši Mure so gostovali tudi v Estoniji in čeprav so že bili na prizorišču je bila nato tekma z Nomme Kaljujem prestavljena na Madžarsko.

Na letališču Brnik. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Na letališču Brnik. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Na letališču Brnik. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu