Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Murašice še drugič zapored do dvojne krone

Skupinska fotografija po osvojitvi slovenskega pokala Pivovarne Union 2023/24. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Nogometašice Mure so po osvojitvi naslova državnih prvakinj sezono 2023/24 kronale še z zmago v slovenskem pokalu Pivovarne Union. V finalu v Stožicah so z izidom 1:5 (1:2) premagale Ljubljano in tako prišle do druge zaporedne dvojne krone. Z zmago so murašice osvojile enajsti naslov pokalnih prvakinj (devet v dresu Pomurja) in prejele nagrado v vrednosti 20.000 EUR. Tekmo si je ogledalo okrog 700 gledalcev.

ŽNK Ljubljana: Begić, Intihar, Kern, Šmid (od 63. Koprivnikar), Turk (od 85. Marolt), Dasović Ravnik, Zakrajšek (od 63. Mikložič), Kumalić, Pintarič, Petrič in Kastelec (od 70. Andlovic). Trenerka: Lucija Grad.

Mura Nona: Kocijan, Đorđević, Bednarova, Kolbl, L. Kos, Rakovec, Vindišar, Vilčnik (od 77. Sok), Hrga (od 62. Šoštarič Karič), Dolinar in Malakhova (od 84. Hofman). Trener: Vladimir Kokol.

Strelke: 1:5 - Yana Malakhova (29', 59'), Špela Kolbl (38'), Lea Dolinar (53'), Lucija Kos (80' 11m); Mirjam Kastelec (5')

Prihod murašic na igrišče. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Pred začetkom tekme. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Veselje murašic ob doseženem zadetku. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Lucija Kos ob proslavi zadetka. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Dvig pokala. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Veselje murašic ob dvigu pokala. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Boštjan Rous

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu