Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E87

V 87. podcastu Doj se prosi Jernej, Robert in Smiljan razmišljajo predvsem o tem, kako naprej, kaj čaka čarno-bejle v prihodnji sezoni. Bo Mura dobila investitorja, kdo je človek, ki se ga največkrat omenja z Muro? Zakaj je Jernej skeptičen in zakaj Robert vidi ta prestopni rok in obdobje kot ključno? Zakaj je tokratna sezona za "Alzheimerja" in zakaj po drugi strani ni? Vse to in še več v tokratni epizodi podcast Doj se prosi.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu