Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Muro je prevzel Feri Zelko

Nogometaši Mure so pričeli s pripravami na spomladanski del sezone 1952/53. Najpomembnejša informacija je vezana na trenerski stolček, saj je Branko Paviša odšel na klop Jedinstva iz Čakovca. Muro bo v nadaljevanju sezone vodil Feri Zelko, ki bo to funkcijo opravljal zraven igranja nogometa. Zelko pravi, da ni za pričakovati, da bi moštvo v tej sezoni doseglo vidnejše uspehe, tudi zaradi slabšega jesenskega dela. Kljub temu pa bo Mura v spomladanskem delu trd oreh za vsakega nasprotnika, saj imajo mladi igralci veliko kondicije ter igrajo zelo hiter nogomet. Sicer pa ima Feri Zelko na razpolago 17 igralcev, lahko pa računa še na nekatere mladince, ki bodo kmalu zamenjali starejše.

Nogometaši Mure so doslej odigrali tri pripravljalne tekme. Premagali so Aluminij (2:1), izgubili s Slobodo iz Varaždina (3:6) in remizirali z Nafto (1:1).

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Feri Zelko

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu