Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Feri Zelko
Feri Zelko
Foto: arhiv nkmura.si
Datum rojstva
16. april 1923
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
napad
Številka dresa
Prvi nastop

21. junij 1942 (pred 81 leti), I. razred Severno podonavskega okrožja - južna skupina

MOVE Zalaegerszegi : Mura 3 : 2

Zadnji nastop

15. marec 1959 (pred 65 leti), Slovenska republiška liga 1958/59

Sobota : Kladivar 5 : 3

Starost ob debiju
leta: 19, meseci: 2, dnevi: 5

Za Muro je odigral čez 300 tekem (uradnih in neuradnih). Bil je kapetan moštva in trener. Po poklicu je bil bančni uslužbenec.

Feri Zelko - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu